eerste stagedag en bedankt
Door: Lisette Hoving
Blijf op de hoogte en volg Lisette
02 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
dat is ook erg leuk hoor. Maar goed even over mijn stage. Dit was vandaag mijn eerste dag dit is erg leuk gelijk al allerij opnames en er is een meisje met ontslag gegaan. Er zijn nu intotaal 4 kinderen hier op de afdeling. Maar er wordt wel veel engels gesproken meer dan mij lief is ze praten wel nederlands maar dat moet je dan naar vragen. er zijn intotaal 90 bedden in het hele ziekenhuis.
Ik ben gisteren naar het franse gedeelte geweest van dit eiland maar dat is mooier dat ziet er wat verzorgder uit het strand is op de meeste plekken mooi. Ik heb hier heerlijk liggen dobberen op de band. tot de volgende keer mensen en bedankt voor de kaart Harm Gea Jan en Mirthe heb de kaart vandaag gekregen. een dikke knuffel van mij.
01 Februari 2007 - 23:42
Ineke Wiersema:
Hoi Lisette,
Wat leuk, alweer een berichtje van je terug. Had mijn vriendin Heleen vanmiddag nog even op MSN en vertelde dat jij daar stage liep. Zij wou je eens opzoeken en vragen of je een keer mee met haar naar de kerk wilt daar. Maar dat ligt natuurlijk aan jezelf. Geniet maar van de kinderen daar. Ik heb 32 jaar geleden op de kinderafd. van het Sophia zkh. in Zwolle gewerkt, en vond het ook ontzetend leuk toen. Tot de volgende mail.Fijn weekend!
O ja, je zat er in de buurt, maar wij wonen nog steeds op no. 20 c! Je kunt ook niet alles onthouden hé?
Groetjes van Ineke. -
02 Februari 2007 - 10:46
Steffanie Metselaar:
hey lisette,
ik wens je veel suc6, en ik hoop dat je een leuke tijd zult hebben.
veel liefs
steffanie -
02 Februari 2007 - 11:04
Kimberley Nijstad:
Hey joh, is toch alleen maar goed dat ze engels praten? Als je dan straks terug bent kan jij het ook vloeiend ;) -
02 Februari 2007 - 11:25
Emmie:
Hey Lisette,
leuk om je berichten te lezen, met mij gaat alles goed, heb het ook erg naar de zin. Ben wel jaloers hoor dat je daar zit met dat lekkere weer en dat je heerlijk naar het strand kunt. Ik hou de site in de gaten. Succes en veel plezier!!
Kusje Emmie -
02 Februari 2007 - 16:12
Wendy Hartman:
Hey Lisette!
Daar ben ik weer eens :)
Ivm stage heb ik helaas, deze week niet elke dag op je site kunnen kijken.
Je doet echt veel ervaring op, leuk om te lezen hoe het je allemaal vergaat op je stageplaats.
Wel jammer dat ze zoveel engels praten.
Ik heb ook op je fotosite gekeken en daar zit een hele mooie foto bij :) die vanaf het eiland genomen, met uitzicht op de zee.
De foto vanuit vliegtuig is ook heel erg mooi, de wolken zie je gewoon :)
Gaat alles nog okidokie met jou?
Met mij wel hoor :) ik voel mij al thuis op de stageplek en tot nu toe lijkt het mij de leukste stage van allemaal die ik heb mogen lopen.
Heb ik weer hoor :( ik ging de strijkplank opruimen en dat wou me niet zo geweldig lukken en toen schoot dan ding tegen een fles wijn, en jah hoor .... daar ging de fles wijn... op de grond met veel kapot glas en wijn op de vloer.
Ik heb ook al een aantal bewoners gewassen en ze vinden het leuk dat ik daar stage loop.
Ik ga nu maar eens eindigen en ik hou je in de gaten ;)
Brr, hier is het fris en bij jullie is een lekker temperatuurtje :)
Suc6 he, verder met stage!
Liefs XXX Wendy -
03 Februari 2007 - 15:33
Jan Dekker:
He Lisette, wat een belevenissen in je jonge leven. Leuke foto's van het eiland, goed voor jou dat er inmiddels al contacten zijn gelegd met diverse mensen ter plekke. Mijn advies is; geniet van ieder moment want voor je het weet is het voorbij. Pak ook ieder moment om te genieten van het prachtige eiland. Jeannette en ikzelf blijven jouw website in de gaten houden. Wij vinden het erg leuk jouw bevindingen te volgen.
Groeten uit een "zonovergoten" Zwinderen (vandaag wel)