naar een eilandje pinel geweest - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette Hoving - WaarBenJij.nu naar een eilandje pinel geweest - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette Hoving - WaarBenJij.nu

naar een eilandje pinel geweest

Door: Lisette Hoving

Blijf op de hoogte en volg Lisette

04 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo,
Hartelijk bedankt voor de berichtjes die jullie achter laten op mijn site dat is erg leuk dat jullie zoveel met mij bezig zijn.

Ik ben vandaag naar een eilandje Pinel geweest dat ligt voor de kust van Sint Maarten we hebben daar een beetje rond gelopen, want het is meer een strand eiland het is er rotsachtig en allemaal palmbomen erg mooi dus.
En ook een beetje verbrand maar a fijn dat trekt wel weer weg. Ik moet morgen werken dus dan heeft mijn huid weer rust.

Ik ben gister uit eten geweest met nog 3 anderen die hier in sit complex zitten en dat was erg gezellig. We hebben bij Holland Hous gegeten op de boulevard met een vertrekkende cruisschip die hebben ze hier wel hier komen dagelijks cruisschepen aangemeerd voor een dag.

Ik ben hier nu inmiddels 1 week en we hebben 3 kakkerlakken gehad in onze kamer maar goed dat hoor er nou eenmaal bij.

Groetjes van Lisette

• 04 Februari 2007 - 22:01

Ineke Wiersema:

Hoi Lisette,
    O, wat heerlijk ijkt het me om daar te zijn. helemaal nu het hier zo"n kwakkelwintertje is en ik absoluut een lente/zomermens ben! Geniet maar van ales wat je in je vrije tijd kunt zien, lekker uit eten gaan en cruiseschepen zien. Prachtig! Die kakkerlakken lijken me wel eng, want die kunnen heel groot zijn hé? En je mag ze toch ook niet doodtrappen, want dan komen er nog veel meer heb ik eens gehoord. Pakken jullie die dan met papier op of zo? Brrr. Ik hoop dat je morgen weer een leuke en leerzame werkdag hebt. je zult boeiende dingen meemaken. Leuke en niet leuke, maar dat heb je nu eenmaal in de gezondheidszorg. Ik heb in de 33 jaar dat ik in de gezondheidszorg werk al zoveel meegemaakt, maar heb nog vaak moeite om het werk en de mensen, thuis van me af te zetten. Zit nu ook op een cursus Cognitieve vaardigheidstraining, om beter met spanningen en conflicten om te leren gaan. ja, Lisette, ik mag dan 51 zijn, je bent nooit te oud om wat te leren. En van de week heb ik een advertentie in de krant laten zetten om wat meer uren zorg bij mensen aan huis te vinden, hier in Hoogeveen of directe omgeving. Ik heb maar 6 uur nu en moet vaak naar Beilen, Assen etc. Daar baal ik een beetje van.
    Nou, je merkt wel dat ik kan mailen van Keulen naar Tokio. Mijn broer weet ook nooit bij een mail van mij waar en hoe hij moet beginnen met reageren, ha ha!
    Ik ga nu stoppen. Morgenochtend even werken. Gelukkig hier in Hoogeveen.
    Groetjes van Ineke.

• 05 Februari 2007 - 09:04

Pappa:

Leuk om al die verhalen van jou te lezen.
    Wij hebben op de site van Gerben een foto van een keuken gezien, is dit de gezamenlijke keuken die de anderen moeten delen?
    Ik kan het eiland Pinel niet vinden maar het zal wel heel klein zijn en vlak voor de kust liggen denk ik.
    Leuk dat je al zoveel nieuwe contacten hebt opgedaan.
    Werk ze deze week en veel plezier op dat eiland met dat heerlijke weer, ik begin er al zin aan te krijgen om er ook heen te gaan.
    Heel veel liefs pappa en mamma

• 05 Februari 2007 - 13:45

Wendy Hartman:

Hey Lisette,

Leuk om te lezen dat je al dingen hebt ondernomen zoals het eilandje pinel te bezoeken.Wel jammer dat je wat verbrand bent :(
    Mooi uitzicht heb je bij het uit eten gaan, bij zo'n cruiseschip :)

Dus je hebt al kennisgemaakt met ongedierte :(
    Zijn daar ook veel spinnen? Brrr.........
    Ik weet in Brazilië zijn die insekten enz. zoveel x groter dan in NL. Is dat daar in Sint Maarten ook zo?

Veel suc6 op stage, het is alweer de 2e week.

Liefs Wendy

• 05 Februari 2007 - 14:49

Lidy:

Help liset, dat lijkt me nou vreselijk die kakkerlakken, misschien voor op het brood in het Hollandhouse. Was het lekker? Ik kreeg je mailtje terug , waarschijnlijk moet het streepje laag, ik hoop dat je hem nu hebt. Isaque gister op het vliegtuig gezet, dat viel niet mee!

Wat een leuke foto's en toch een fiets he jaja!Geniet ervan groetjes uit huize togt Lidy

• 05 Februari 2007 - 22:42

Pappa :

Hallo lisette
    Ik ben vanavond naar koor geweest zoals gebruikelijk op maandagavond,bert louissen heeft ons bij één lied begeleid, dat was wel apart.
    Vanmiddag heb ik de tijd weer in mijn kantooetje doorgebracht.
    Ik las dat jullie last van kakkerlakken hebben, dat lijkt me niet leuk .
    Heb je al een gesprek met je begeleider gehad en ging het vandaag goed op het werk.
    Wij gaan nu naar bed en wij wensen jou morgen weer veel succes en maar weer tot de volgende keer groetjes pappa en mamma.

• 06 Februari 2007 - 15:01

Ineke Wiersema:

Hoi Lisette,
    Hoe gng het vandaag? Weer vanalles meegemaakt denk ik. Heb je al een "lievelingskind"daar? Dat had ik vroeger eens op de kinderafd. Als het tijd was om te voeden, was ik er als de kippen bij om naar Martijn te gaan. Dat was in 1974 en ik ben zijn naam ook nooi vergeten! Sta ook nog met hem op de foto. Ik ga nu verder met foto"s inplakken van onze vak. vorig jaar naar Kreta. Dat schiet maar niet op, omdat ik dan weer geen zin of andere dingen moet doen. Zoals straks maar eens met onze kat van 12 jaar naar de dierenarts, omdat hij al zo"n 3 weken hinkt. Dat vind ik wel erg lang. Misschien is het slijtage? Het is ook een kater van ik schat zo"n 6,5 kg, dus dan zou je ook een keer door de poten zakken. het is wel een echte goedzak. We hebben nog 2 vrouwtjes poezen van 2 en 7 jaar, maar helaas moet die van 7 niks van de kleinste hebben en is het altijd grommen en blazen bij die twee!
    Nou, ik lees wel weer wat van je denk ik. Wat leuk dat je vader op het koor begeleidt werd door Bert Louisen. Die kan zo ontzettend goed spelen en zingen vind ik. Op welk koor zit je vader>
    Ineke.

Lisette

Voor foto's kijk op WWW.PICTURETRAIL.COM/LISETTEHOVING Ik ben Lisette Hoving woon op dit moment nog bij mijn ouders thuis. Over 5 weken ga ik op 28 januari t/m 7 juli 2007 naar Sint Maarten. Ik ga daar stage lopen in het ziekenhuis. Ik kom daar te wonen in een studentenhuis. Ik zou zeggen volg mijn berichten dan dan kom je er vanzelf achter wat ik allemaal ga doen!! Ik zou het erg leuk vinden als jullie een berichtje achter laten. Ik heb een aparte foto site gemaakt, omdat ik hier maar 10 foto's op kwijt kan dat is www.picturetrail.com/lisettehoving Groetjes Lisette