Mijn verjaardag en nog 1 nachtje slapen en dan....
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
19 April 2007 | Nederland, Amsterdam
Hartelijk bedankt voor alle kaartjes, berichtjes, e-mails en smsjes, die ik gekregen heb van jullie. Jullie zijn mij dus echt niet vergeten zie ik wel!!
Ik heb een hele leuke verjaadag gehad gisteren. Overdag moest ik werken maar dat geeft niet, want anders zit ik alleen bij huis en dat is ook niet wat. Ik keek op mijn e-mail even kijken of er nog wat was en ik had 16 nieuwe mailtjes echt vet veel. 's avonds zijn we met 7 man gaan eten bij de chinees gaan eten. Daar hebben ze nog even gezongen voor mij. Voor mijn verjaardag heb ik een snorkelbon gekregen voor een halve dag echt iets voor mij dus erg leuk. Verder heb ik nog de vlag van ST. Maarten gekregen een hele grote een nog een leuk fotolijstje. Het eten wat we kregen was erg veel iedereen had veel over maar goed. Daarna zijn we nog even ergens wat gaan drinken waar een glas drinken $1,- met of zonder alcohol maakt niet uit. Vrouwen die topless zaten kregen gratis drinken. En er zijn altijd wel weer van die Amerikanen die dat doen. Daar was dus een vrouw van in de 50 jaar die topless in een of ander ding omhoog werd getrokken en toen werd er zout op haar gestrooid en later drank. Wat dus eigenlijk helemaal miets op slaat maar goed.De locals hier doen dat dus echt niet. Iedereen verklaart hun voor gek.
Nog 1 nachtje slapen en dan..... is het zo ver dan komen mijn ouders hier naar toe naar een lange reis van 9 uur in het vliegtuig te zitten. Die zijn 's avonds lekker moe!!! Want dat is iedereen die hier aankomt. hhaha.
Ik heb trouwens ook nieuwe leuke strand foto's op mijn site van www.picturetrail.com/lisettehoving
Maar met Manon gaat het wel goed hoor met haar hondenbeet!!
Nou, doei!!
19 April 2007 - 19:03
Joop, Ineke En Stefa:
Hoi Lisette,
Nog Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en nog héél veel mooie en gezonde jaren gewenst! Wat leuk dat je ouders komen. Hoelang blijven ze. Dan kun je ze heel wat laten zien als je tijd hebt hé? Wat belachelijk van die vrouwen in topless dat ze gratis drinken krijgen. Hoe bedenken ze het? Je maakt er wat mee zeg. En dat avontuur met die honden. Ben blij dat ik er niet bij was, want ze ruiken mijn angst al meters van te voren denk ik. Heb het niet zo op honden, tenzij ik ze goed ken. Ik ben nu eenmaal een echte kattengek en ben dol op die drie die wij hebben.
Ik wens je een hele fijne tijd met je ouders en doe ze de hartelijke groeten!
Groetjes van ons,
Ineke. -
19 April 2007 - 19:45
Wout, Florida ,kids:
Hoi Lisette,
Dat is alweer een hele tijd geleden zeg dat ik iets heb laten horen. Maar elk bericht wat we van je krijgen word gelezen hoor. Erg leuk om zo op de hoogte te blijven. Bij deze nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Fijn dat je een gezellige dag hebt gehad.
We wensen je bij deze weer alle goeds toe en tot de volgende keer!!!
Doe je ouders ook de groeten.
Groetjes van Wout, Florida en de jongens. -
19 April 2007 - 19:50
Pappa:
al weer een nieuw verhaal over de belevenissen tijdens je verjaardag,dat moet je wel heel goed doen dat er zoveel mensen aan je denken.Hartstikke leuk is dat.
Nou wij hebben de koffers gepakt en gaan straks naar bed om morgen vroeg op te staan, een laatste check en dan ..... richting lisette.
Groetjes pappa en mamma -
19 April 2007 - 20:23
Margo:
Nou mooi dat er hier nog zo aan je gedacht word, ze leven dus wel mee en je word dus niet vergeten. Werk ze nu nog vanavond en pas je goed op papa en mama de komende tijd nu moet je ze goed in de gaten houden en moeten wij 4 weken zonder ze doen. En wel de berichten blijven schrijven over de belevenissen daar. Want je zult het dan wel drukker hebben om papa en mama alles te laten zien.
Dikke kus Margo -
26 April 2007 - 12:59
Sjoukje:
he meis,
had je mijn verjaardagskaart nog gekregen die ik je had gestuurd??
liefs sjoukje.