carnaval!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette Hoving - WaarBenJij.nu carnaval!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette Hoving - WaarBenJij.nu

carnaval!!

Door: Lisette Hoving

Blijf op de hoogte en volg Lisette

05 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

Hello everybody!!

Wij hebben afgelopen maandag op koninginnedag carnaval gevierd. Dat is 2 weken lang feesten!! Maandag was de grote optocht. We stonden om 9:15 langs de weg, omdat de optcht om 10 uur begon. En het heel druk zou worden moesten we er optijd zijn en de wegen werden ook afgezet. Maar ja we zijn op de Antillen en om half 11 kwam dan eindelijk de parade. De parade duurde tot ongeveer 13:15 uur voordat de laatste bij ons langstrokken. De parade eindigde rond 18 uur in Philipsburg, dus dat was een lange tocht door Sint Maarten. En de dag daarop was er nog eens z'n lange optocht maar dat was niet zo spectaculair, omdat de eerste dag DE feestdag was. Het waren schaars gekleden vrouw in bikini's zoals in Rio de Janeiro. haha jaloers( de mannen dan)!! Er zijn veel foto's genomen de reden spreekt voor zich.
Er waren geen mooie versierde karren, wel vrachtwagens met veel herry van de muziek op de vrachtwagens!!

Van staan in de volle brandende zon waren we hongerig en dorstig. En wat hebben we gegeten patat met frikandellen. Jaja je leest het goed.

Van de week heb ik 2 dagen gewerkt. veel he. Dit komt, omdat het carnaval was en maandag en dinsdag en woensdag was het dag van de arbeid dat hier wel gevierd wordt en donderdag was het een "gewone" dag. Ik heb woensdag en donderdag gewerkt, omdat wij geen dag van de arbeid hebben. Maar vrijdag was ik vrij dus heb ik ook 2 dagen gewerkt. Vrijdag zijn we naar de luchtvaartmaatschappij "winair" geweest om en vlucht te boeken naar Saba. We gaan met het vliegtuig heen en met de boot terug een dag later. We hadden de vlucht geboekt op de datum maandag 14 mei. Op naar het kantoor van de ferry. Een aantal km. terug richting huis. In de planning stond om dinsdag 15 mei terug te gaan. Maar helaas dit ging niet door, omdat de ferry niet op maandag en dinsdag gaat. Dus wij weer terug om te vragen of wij de vlieg datum kunnen veranderen. En dan kon gelukkig, omdat het vliegen met "winair" is al met de bus naar Emmen. Dus een peuleschil. Daarna weer terug naar het kantoor van de Ferry om de boot te bespreken. Deze vrouw heeft ook even gebeld naar Saba om een eco-lodge te boeken en dat was geen geen probleem. Dus we over nachten in een simplele hut midden in de natuur.
Dus er wordt druk eiland gehopt. Morgen gaan mijn ouders naar eiland Pinel een eiland van Sint maarten voor de kust.

Voor foto's kijk op www.picturetrail.com/lisettehoving

De groetjes van Lisette

• 05 Mei 2007 - 12:19

Corine:

Hallo Lisette,Piet,Grietje.

Zo te lezen bevalt het jullie daar ook wel goed,indie korte tijd al vanalles meegemaakt,mooie dames hebben ze daar he Piet? Ook zie ikop de foto al een bruine kleur bij jullie ontstaan. Al gewend aan het ongedierte? hier is alles prima,de meivakantie is super geweest,de hele week prachtig weer gehad de kinderen zitten de hele dag in het zwembad. en wij zelf maar druk aan het werk met de voorbereidingen voor het seizoen. Huib en Martijn zijn weer in nederland terug even gesproken vanmorgen op het voetbalveld ze hadden het prachrig gehad en gaan nu weer sparen voor de volgende keer,want ze willen er nog wel weer een keer heen,ze zijn wel erg veel afgevallen. eerst maar weer genoeg gezeurd,ook de groeten nog van Pa en Ma
    vragen maar steeds of ik al weer wat van jullie heb gehoord dus ik hou ze op de hoogte. heel veel plezier samen daar verder en tot het volgende berichtje.

kusjes Jan,Corine,Tamara,Jeffrey
    Jan en Willy

• 07 Mei 2007 - 19:25

Margo:

Hoi liset

Hier even een berichtje wij zijn weer thuis en wat doet het regenen en regenen en regenen en koud echt weer nederland en wat lees ik ja patat met frikandelen??????????
    Hebben wij nog niet gegeten in de vakantie maar jullie dus wel daar en heeft mama dat echt gegeten??????????
    Ik gelooof er niets van heb je toch wel even een foto van gemaakt want dat is uniek.
    Nou wij gaan zo maar eens even slapen en dan morgen weer druk wassen en wassen en wassen en opruimen. Maarja dat hoort er bij.
    Dikke kus Margo

Lisette

Voor foto's kijk op WWW.PICTURETRAIL.COM/LISETTEHOVING Ik ben Lisette Hoving woon op dit moment nog bij mijn ouders thuis. Over 5 weken ga ik op 28 januari t/m 7 juli 2007 naar Sint Maarten. Ik ga daar stage lopen in het ziekenhuis. Ik kom daar te wonen in een studentenhuis. Ik zou zeggen volg mijn berichten dan dan kom je er vanzelf achter wat ik allemaal ga doen!! Ik zou het erg leuk vinden als jullie een berichtje achter laten. Ik heb een aparte foto site gemaakt, omdat ik hier maar 10 foto's op kwijt kan dat is www.picturetrail.com/lisettehoving Groetjes Lisette