Weer veilig in NL - Reisverslag uit Hoogeveen, Nederland van Lisette Hoving - WaarBenJij.nu Weer veilig in NL - Reisverslag uit Hoogeveen, Nederland van Lisette Hoving - WaarBenJij.nu

Weer veilig in NL

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette

27 Juli 2007 | Nederland, Hoogeveen

Hallo beste lezers!!

Na een “lange” periode van bijna een half jaar, ben ik weer veilig in NL aangekomen.

Vrijdag 6 Juli ben ik vertrokken uit Sint Maarten om precies te zijn om 17:20 uur.
’s Morgens ben ik eerst nog met Marijn naar het strand geweest nog even genieten van het eiland en de stranden. Daarna zijn we naar de airport gegaan om mijn koffers af te leveren. Zodat we daar geen rekening meer mee hoefde te houden. Als er mensen weg gaan of als ze komen zitten we altijd met z’n allen bij maho beach. Vanaf hier zie je alle vliegtuigen landen en vertrekken een hele mooie plek om te zitten dus. Bij het strand en aan een barretje. Altijd weer gezellig. Het afscheid nemen van iedereen was erg moeilijk. Maar goed de meesten zijn alweer in Nederland, en de rest komen binnen een niet al te lange tijd weer terug. Ik ben mooi op tijd de lucht ingegaan. In het vliegtuig heb ik nog wel even lekker geslapen. Het vliegtuig is 40 min. eerder geland dan verwacht. Maar goed die tijd ging alweer op in het naar toe rijden naar de gate want we zijn geland op de polderbaan “de achterste baan op het vliegveld”. En we hebben z’n 3 kwartier op de koffers gewacht. En dan toen iedereen de koffers had op naar de aankomsthal om te kijken wie daar op ons stonden te wachten. Nou dat was mijn hele familie. Erg leuk dus. Ze eerst even allemaal knuffelen en even wat bijkletsen en naar de auto’s. Maar ze hadden een grote bus gehuurd waar we met z’n allen in konden dus de terugweg was erg gezellig. En 120 km/uur rijden hé op de snelwegen en er waren weer witte strepen op de weg en alles recht toe recht aan (alles is weer netjes). Lang niet meer mee gemaakt!! ;) Er stonden al weer files, maar goed om half 5 kwam ik dan aan in Hoogeveen. In een versierd huis met de vlag van St. Maarten aan top. En een spandoek en vlaggetjes in en om het huis. Erg leuk allemaal.

Nadat ik thuis aankwam hebben mijn ouders ’s avonds een feestje georganiseerd. Met vrienden en familie. Dus het werd een latertje, maar heb geen last van een jetlag gehad.
Het was een gezellige dag zo. Zondags heb ik de koffers maar voor zo ver kon uitgepakt, want daar had ik zaterdags geen tijd meer voor.
‘S middags hebben we met mijn familie gebbq. Het weer werkte ook nog mee het was lekker weer!!

Van de storm die over Hoogeveen heeft geraasd is nog wel veel te zien de bomen en takken die nog op de wegen liggen, de gebouwen die schade hebben waar de daken er nog half af liggen en muren die weggeslagen zijn.

Ik heb een supergavetijd op St. Maarten gehad. Ik kijk er met een super gevoel op terug. Deze ervaring in het ziekenhuis en alle andere dingen had ik niet willen missen wat ik daar meegemaakt heb. Nu nog het laatste jaar afronden en dan ben ik ook klaar met de studie.

Ik wil iedereen bedanken voor de vele reacties op mijn weblog, voor de kaartjes en de cadeautjes die ik allemaal gekregen heb. Ik heb ruim 11000 bezoekers op mijn weblog gehad die mijn gevolgd hebben hier op St. Maarten.

Nog een keer dan mijn laatste foto’s van mijn terug keer in NL staan op www.picturetrail.com/lisettehoving

Groetjes Lisette

• 27 Juli 2007 - 14:18

Wendy Hartman:

Hey Lisette!

Fijn, dat je veilig over bent gekomen in Nederland! :)

En het lijkt mij inderdaad wel moeilijk om afscheid te nemen van de vrienden die je op Sint Maarten hebt ontmoet en hebt leren kennen.

Het zal wel even wennen zijn aan de wegennet in Nederland. Dat is toch wat anders asfalt of zandwegen in Sint Maarten.

Echt een leuk idee dat je door je hele familie bent opgehaald op het vliegveld.
    En het was inderdaad gezellig 's avonds de tijd vloog veelste snel voorbij.

Fijn, dat je geen jetleg hebt gehad.

Dat was dus wel gezelllig de bbq met je familie en dat het weer meezat was ook wel lekker :)

Inderdaad, er is nog veel schade te zien wat de storm heeft aangericht van een dikke maand geleden. En gisteren heeft er weer een storm gewoed. Vanmorgen op de industrieweg lag het bezaaid met allerlei piepschuim. Ik dacht dat het te maken had met de pulledag, maar achteraf was het dus de storm.

Ik kan het mij best voor stellen dat je een leerzame en fijne tijd hebt beleefd op Sint Maarten en nog 1 jaar te gaan, dan heb je je diploma van Verpleegkundige.

Ik zal zo even op je andere site kijken naar de foto's. :)

Ben je nog aan het bijkomen of aan het werk?

Ik ben een aantal dagen in de week aan het werk bij Olden Kinholt en verder wat dagjes weg en bij Visio doe ik vrijwilligerswerk. En ben het sporten aan het opbouwen zoals het touwspringen. En..... ga volgende week 'Sonja Bakkeren'. Je hoort er tegenwoordig zoveel positieve berichten over, dus wil ik wel een poging wagen.

Nog een fijne vakantie!

Liefs Wendy

• 27 Juli 2007 - 19:43

Margo:

Nou lisette het laatste bericht van ons.
    Ben blij dat je weer thuis bent we hebben alweer samen leuke dingen gedaan. Leuk winkelen en lekker bij kletsen over wat je daar allemaal hebt beleeft.

Ja het was raar om je op te wachten bij schiphol en het duurde inderdaad een hele tijd maarja, het wachten wordt beloond met jou. Wel raar om je zo weer terug te zien na zo'n lange periode.

Heb gemerkt dat je het daar inderdaad een geweldige tijd hebt gehad, heel wat anders dan hier in nederland waar alles snel en aan regels gebonden is. En daar altijd lekker weer en mooie stranden.
    Maar het is hier ook weer het "gewone" leven.

Jij ook bedankt voor de leuke verhalen en foto's zo waren we toch nog een beetje bij jou en werden we op de hoogte gehouden.

Dikke kus van Rob, Margo, Manon en Rick

• 01 Augustus 2007 - 22:03

Ineke:

Hoi Lisette,
    Fijn dat je weer gezond en wel terug bent in Ned. En dat je zo"n leuke ontvangst had met zoveel mensen, en dat feest en BBC. Geniet maar van al je herinneringen op St. Maarten. Heleen komt 21 aug. ook weer voor een paar weken naar Ned. en dan zien we elkaar nog wel. Ik zal je foto"s nog bekijken. Had net heel veel mailtjes, omdat wij zelf net een weeje naar de kust zijn geweest. hebben echt genoten, ondanks dat het niet echt warm strandweer was. Maar wel veel plaatsen bekeken en naar Leiden en Den Haag geweest voor een voorstelling in het Omniversum.
    Hoop je eens te zien en te spreken. Je bent altijd welkom als je tijd hebt voor een bakkie of zo. Ik zit nu toch in de WIA, dus zou het heel gezellig vinden.
    Gr.
    Ineke.