eindelijk na 3 dagen weer internet
Door: Lisette Hoving
Blijf op de hoogte en volg Lisette
12 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam
De nieuwe foto's kunnen jullie weer vinden op www.picturetrail.com/lisettehoving
Nou ik heb na 3 dagen eindelijk weer internet. We hebben een tijdje zonder intetnet gezeten wat heel vervelend is, omdat we dagelijks op internet kijken. Hoe de boel erbij staat in onze mailbox en de laatste nieuwtjes vanuit Nederland. Dus dit hebben we nu een paar dagen gemist.
Ik had nu weer internet er gelijk er een heel verhaal opgezet.
Ik heb de afgelopen week eindelijk weer eens echt gewerkt!! Met weer een redelijk aantal kinderen vorige week hadden we maar 1 á 2 kinderen op de afdeling met 3 verpleegkundigen. Dus weinig werk. Van de week was het weer wat beter met 5 á 6 kinderen. Dus weer wat drukker. Ik heb afgelopen 2 nachten weer gewerkt. Dus veel vrij gehad, omdat ik dan veel minder slaap overdag en de komende week ben ik ook vrij ;) haha. Ik ben meer vrij op het eiland dan dat ik werk heerlijk. En straks begin Juni ben ik ook nog een week vrij haha.
Ik ben hier nu nog maar 8 weken op dit eiland :( en dan MOET ik weer helaas naar huis.
Maar eerst zijn papa en mama hier nog op het eiland en daarom ben ik veel vrij. Ik heb de vakantiedagen opgespaart,zodat we samen dingen kunnen ondernemen.
We hebben samen al heel wat stranden en plaatsjes, armoede en rijkdom gezien. Want het verschil tussen rijkdom en armoede is hier erg groot en het staat zowel gescheiden en door elkaar heen.
Mijn ouders hebben mij van de week ook een deel van het eiland laten zien wat ik nog niet gezien had, dus dat was wel grappig net andersom als anders. Ze hebben mij de rijkste buurt laten zien op het eiland.
Maar ook voor mijn ouders gaat het veel te snel. Eerst hadden ze zo iets van wat moeten we hier zo lang, maar nu ze wat gewend zijn gaat het ook te snel en genieten ze volop van het eiland.
De komende week gaan we nog heel wat doen hier op het eiland. Nog wat stranden bekijken en dan nog naar Saba en dan is de tijd zo weer voorbij. En dan zet ik ze weer op het vliegtuig naar NL.
Ik heb net het weerbericht gehoord op Skyradio gehoort. Dat lijkt niet te best onweer, hagel, regen en harde wind BRRRR. Dus ik blijf hier nog maar even als jullie het niet erg vinden.
Het water kookt dus we gaan zo eten.
Dus ik stop er maar weer mee.
Het hierna volgende verhaal gaat over de trip naar Saba.
Groetjes Lisette
12 Mei 2007 - 07:53
Wendy Hartman:
Hoi Lisette en ouders,
Wat gaat de tijd toch hard, helaas...
Zo zijn jullie nog maar net gearriveerd en over een dikke week is het alweer tijd om terug te gaan naar NL. Het is wel fijn om je kind weer te zien, naar zo'n lange tijd. Jullie maken wel heel wat belevenissen en indrukken mee.
Lisette, fijn dat het weer wat drukker is op de kinderafdeling.
Het is mooi om te zien, als de kindjes weer naar huis mogen. Het is minder mooi als ze lijden en sterven. Hopelijk ben je daar niet mee geconfronteerd.
Ik wens jullie allen nog alle goeds toe in Sint Maarten!
Hier is het echt snertweer :( :( :( regen en regen en nog eens regen.
Bij mij op stage gaat alles naar wens :)
Ik heb nu wel een tandem gevonden, waar ik op kan fietsen. De andere tandems waren te groot voor mij. Maar nu is het nog echt oefenen geblazen om veilig een bewoner er mee te vervoeren. Hoe dat verder ontwikkeld vertel ik je een andere x wel weer.
Liefs Wendy Hartman. -
12 Mei 2007 - 15:29
Ineke:
Hoi Lisette,
Geniet nog maar van je vrijheid en de uitstapjes met je ouders. Het gaat inderdaad snel hé?
Gr.
Ineke. -
15 Mei 2007 - 15:20
José:
Hey Lisette
Ja inderdaad het weer is hier niet zo heel erg mooi maar goed, het is wel goed voor de plantjes in de tuin.
Kan me voorstellen dat je echt zo iets hebt van moet ik over 8 weken al weer terug naar NL, maar het is ook wel leuk om te horen dan heb je het in ierdergeval goed naar je zin daar.
Nou nog effe wat over school. Het gaat goed heb nog maar een paar weeken les en dan al weer de laatste toets week van het jaar, ik sta er goed voor heb alle thorie toetsen de vorige perode gehaald, dat is geloof ik voor het eerst dat me dat overkomt, dus kan me volledig storten op de volgende, voor de rest draien we nog een project, daarin moeten we een markt organiseren met allemaal kraampjes en dan in groepjes info zoeken over verschillende soorten instellingen, wel leuk om te doen maar kost veel tijd en we hebben nog maar 2 vrijdagen daarvoor. Maar goed alles gaat wel goed komen ik hoef deze week allen dinsdag (dus vandaag) en woensdag naar school de rest van de dagen ben ik vrij echt lekke, als het weer dan ook maar beter wordt zodat ik lekker in de tuin kan zitten maar goed dat heb ik niet voor het zeggen.
Geniet er nog van die laatste weken.
Groetjes José -
16 Mei 2007 - 11:57
Sjoukje:
he meis,
leuk zeg om je belevingen weer eens te lezen. ik kan me voorstellen dat het leuk is dat je ouders er weer zijn. ik mis je best hoor ik zie je wel weer over 8 weken geniet nog maar even.
liefs sjoukje. -
16 Mei 2007 - 13:58
Harm En Gea:
we lezen dat je het goed bevalt op het eiland. we zijn wel een beetje jaloers op het mooi weer. we hopen dat er gauw verandering in komt. genieten jullie nog maar een paar dagen van elkaar. je ouders gaan zo weer weg. de tijd gaat wel snel. je volgen je de komende weken een beetje minder omdat we niet thuis zijn . groeten aan iedereen en nog veel plezier
Harm en Gea -
20 Mei 2007 - 20:36
Janssen Zonder 'k':
Hallo Lisette en ouders,
Fantastisch om jullie belevenissen via deze site te volgen. Kan mij goed voorstellen dat de tijd wat té snel gaat, maar .... time flies when your having fun ... toch?
Wij wensen je nog een prettige verblijf en veel succes met je stage.
Voor je ouders: alvast een prettige terugreis!
Helen en Jan Janssen (nog steeds zónder 'k')