het is vandaag een hang dag bij huis
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
10 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam
kon ta bai ku bo, (hoe gaat het?)
Korte cursus papiomento, papiamento is sinds van de week een erkende taal geworden.
Omdat ik vandaag niet veel te doen heb ben ik maar een berichtje aan het schrijven.
Ik heb afgelopen donderdag een voortgangs gesprek gehad. En dit was allemaal goed als ik zo door blijf werken komt het goed dus dat is erg lekker.
Ik heb woensdag en donderdag nacht een nachtdienst de eerste hier in dit ziekenhuis
Ik heb Heleen al wel ontmoet zij heeft mij ook meegenomen naar de kerk maar zij heeft het heel erg druk en ik heb hier nu inmiddels ook mijn eigen dingen gevonden.
10 Maart 2007 - 21:56
Ineke:
Hoi Lisette,
Wat een geinig taaltje, dat Papiamento! Alleen niet zo makkelijk te leren lijkt me. Mooi dat je voortgangsgesprek zo goed was. Nou, je redt het wel vlgs. mij hoor! En van de week je 1e nachtdienst. Is ook echt een leuke ervaring om voor het eerst mee te maken. Alvast succes gewenst! En een fijn weekend verder.
Ineke. -
12 Maart 2007 - 11:52
Wendy Hartman:
Hey Lisette!
Leuk! dat alles goed gaat :)
En grappig ;) dat papimento, zo leer je van allerlei talen erbij :)
Grappig, zo'n swingkerk :)
Bij mij is alles oke :) verder is te lezen in me mailtje die ik naar jouw en mandy heb verstuurd.
Veel suc6 met alles!
Liefs wendy -
12 Maart 2007 - 18:43
Astrid:
Hey Lisette,
Leuk te lezen dat het goed gaat op je stage. Daarnaast is het ook leuk te horen dat je het naar je zin hebt op St. maarten. Als het zo door gaat met het leren van de verschillende talen, krijg je straks misschien nog een talen knobbel.
veel succes met je eerste nachtdiensten. Blijf vooral goed wakker.
Groetjes Astrid -
13 Maart 2007 - 10:44
Pappa:
hallo lisette
pappa en mamma zijn op dit moment bij frans in belfeld en gaan nu naar eindhoven, waar het lustrumfeest is van uneto-vni.
vannacht overnachten wij bij eindhoven samen met jan en inele assen.
het lijkt wel of wij op tournee zijn.
kunnen wij alvast wennen aan de periode dat we bij jou komen.eerst weer de groeten ook van frans en antoinette en heel veel liefs van je pa en ma.
doooeeeeg knuffel. -
13 Maart 2007 - 10:46
Pa:
oh ja en heel veel succes met je nachtdiensten.
doeg -
14 Maart 2007 - 14:50
José:
Hey Lisette
Goed om te horen dat het zo goed gaat op je stage. En veel plezier met je eerste nacht dienst.
Nou nu iets over hier, over het zwemmen, we worden goed getraind echt harde trainingen, dus mijn conditie wordt steeds beter. Op school gaat ook alles goed ach ja over een paar weken al weer een toets week het gaat echt snel.
Groetjes José -
16 Maart 2007 - 09:09
Sjoukje:
he lisette,
leuk zeg om te lezen dat je al een beetje papiamento praat is wel een grappige taal. leuk zeg je eerste nachtdienst daar dat is wel spannend. nou veel plezier en een goed weekend. ik ga dit weekend naar brabant daar heb ik erg veel zin in.
lief sjoukje. -
19 Maart 2007 - 18:25
Willy Schuinder:
Hallo Lisette
Ik dacht eens even weer op jou site kijken.
Fijn zeg dat je het zo naar de zin hebt.
Wanneer ik jou foto;s bekijk heb ik ook wel zin om op vakantie te gaan.
Even naar een lekker warm land.Vandaag moesten we het hier doen met maartse buien.Zelfs natte sneeuw en hagel.Vorige week lekker genoten van het werken in de tuin.Met een heerlijk zonnetje erbij.
Leuk zeg zo'n nieuw taaltje.Je leert heel wat.
Geniet er maar van.
gr.van de buurtjes Schuinder