check, check!!
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
16 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
Kijk op www.picturetrail.com/lisettehoving
15 Februari 2007 - 22:14
Ineke:
Prachtige foto"s Lisette. Krijg steeds meer zin om er naar toe te gaan!
Alvast fijn weekend.
Ineke. -
16 Februari 2007 - 15:54
Wendy Hartman:
Hey Liset!
Ik heb de foto's al bekeken en het zijn erg mooie foto's ! Gister eindelijk de cijfers... en zijn voldoende! En hoe ist met jou cijfers? Hopelijk zijn ze ook voldoende!
Bij mij ist verder goed op stage, heb vanmorgen een man gekatheteriseerd en was wel spannend voor de eerste keer dat te doen bij een man. Je bent dan bang om hem zeer te doen. Verder ben ik nog een keer naar een toneeluitvoering geweest met een aantal bewoners van het visio, en was wel gezellig. Heb ook geoefend op tandem, maar dat is nog ietsje te groot voor mij.
Ik wens je veel suc6 op stage en hou je site in de gaten hoor :) Momenteel al 1 kilo afgevallen :) dus gaat de goede kant op :)
Liefs wendy -
16 Februari 2007 - 20:23
Gea:
Hallo Lisette
bedankt voor je mail die heb ik beantwoord. je hebt het wel naar je zin zo te horen. de foto's zal ik zo gaan bekijken. groeten van Harm en mij. -
17 Februari 2007 - 17:21
Fam. V.d.Laan:
Ha Lisette,
In de Kerkentrommel las ik dat je op stage was en we je konden volgen via deze website. Ik had al een vermoeden dat jij de zus van Margo was en aan de foto te zien klopt dat. Gisteravond zag ik je vader optreden met het HCM maar ik kon hem in de pauze niet vinden om even te vragen of mijn gedachten klopten.
Veel succes daar ginds en ik blijf je volgen. Het is interessant te weten wat je meemaakt.
Groetjes, E.H. v.d. Laan(vroeger Alfa college) -
17 Februari 2007 - 18:42
Pappa En Mamma:
Hallo lisette alles in orde met jou?
Leuk om al die berichten en foto's te zien.
Zo zie je maar hoe klein tegenwoordig de wereld is, men ziet in de kerkbode jou berichtje en jij krijgt daar in sint maarten leuke reaktie's op van de Fam. van der Laan, jammer dat ik niet te vinden was.
Vanmiddag heb ik Willy Schuinder nog gesproken en die vroeg ook nog naar jou. Ook op de markt bij de nootjes vroegen ze natuurlijk hoe het met jou gaat.
Er zijn dus veel mensen die met jou meeleven en jouw berichten volgen, dat lijkt mij voor jou erg leuk.
Blijf er zelf ook op reageren zodat ze jou belevenissen kunnen blijven volgen.
Alvast een fijn weekend toegewenst van je pa en ma. -
18 Februari 2007 - 16:24
Jacelien:
Ha Olijfje!
Wat een leuke foto's en al een hele hoop berichtjes! klinkt allemaal erg leuk.
Op de markt gaat alles goed, de olijfjes vliegen de kraam weer uit! hahaha
Nou heel veel plezier nog!
Groetjes van het andere Olijfje :P -
19 Februari 2007 - 14:42
Lia:
We hebben even je fotos bekeken en het ziet er prachtig uit daar.Leuk appartement heb je.Daar hou je het wel een paar maanden uit.Ben je al aan de warmte gewend? Lijkt mij heerlijk om elke dag mooi weer te hebben.Nou ja een buitje mag wel!!!
Paul gaat ook weer weg.Hij gaat op Kreta werken voor een reisorganisatie. Hij gaat zo rond begin april weg en komt aan het eind van het seizoen weer terug.
Veel plezier daar en denk aan ons in het koude Holland.Groeten van Harry en Lia.